онлайн-тренінг
Адміністратор ресторану
- Після закінчення видається Сертифікат
- Profi club
- www.profi-club.com.ua
- Анна Блохіна
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Програма
Дата курсу: 13 -14 -15 травня 2024р.
Програма:
- Структура та організація ресторану, правила внутрішнього розпорядку. Взаємодія підрозділів. Посадові інструкції. Посада «Адміністратор ресторану»: особисті та професійні якості. Функціональні обов'язки та делегування повноважень. Обов'язки протягом дня та закриття ресторану.
- Основна документація адміністратора: журнал перевірок, журнал обліку замовлень, графік роботи персоналу, медичні книжки підлеглих. Поняття чек-лист та його види. Актив-аркуш. Стоп-аркуш.
- Сервіс у ресторані. Правила та стандарти спілкування з гостями. Тип гостя. Особливості роботи із гостями.Продаж у ресторані. Вимоги до зовнішнього вигляду та особистої гігієни офіціантів. Процес та правила обслуговування гостей / зустріч гостей.
- Організація роботи зали, бару кухні.
- Управління персоналом. Оцінка та підбір персоналу. Мотивація персоналу. Види штрафів та заохочень для підрозділів. Як запобігти крадіжкам – поради з практики.Робота ресторану у воєнний час.
Реєстрація: bit.ly/3e1s8gz
Питання: [відкрити контакти]
Додаткова інформація
Реєстрація: bit.ly/3e1s8gz
Питання: [відкрити контакти]
Інші тренінги у категоріях:Менеджмент, управління, KPIГотельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCaКухар, кондитер, кулінарія
Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.