Відкриті тренінги
вебінар

Психотерапевтична група




  • Вінниця
    30.05.202429.05.2025, початок о 19:00


Цільова аудиторія

Продовжується робота групи, запрошуємо приєднуватись нових учасників!

 В складний час тривог та потрясінь, переживаючи відчуття невизначеності та постійний стрес, все це стало для нас живим досвідом у якому ми всі перебуваємо. Робота у групі, може надати той безпечний та підтримуючий простір, в якому, можна розмістити всі ці тривоги, думки та переживання, спробувати подумати, відчути та осмислити все те, що відбувається з кожним із нас. 

Ціль заходу

Участь в групі дасть можливість отримати унікальний досвід пізнання себе, своїх внутрішніх несвідомих конфліктів, імпульсів і бажань. Які іноді, беруть над нами гору, тим самим, заважають налагодити хороші відносини в родині, з друзями, колегами та коханими.

Програма

Формат проведення групи, онлайн.

Група буде регулярною та проходити раз на тиждень, четвер 19:00-20:30.

Група є напіввідкритою, з можливістю приєднання нових учасників. Кількість місць 5 - 8 чоловік.

 Перед початком групи всі учасники проходять прервинне інтерв'ю, де Ви зможете уточнити питання, що цікавлять, детальніше дізнатися про роботу психоаналітичної групи.

Додаткова інформація

Ведучі групи:

Дмитро Гуменюк

Психолог, груповий аналітик секції з групового аналізу АППУ, кандидат у психоаналітики УПТ IPA, психолог-психотерапевт благодійної платформи UA Mental Help

Анна Ващук

Лікар-психіатр медичного центру SUN CLINIC, кандидат у груп аналітики в секції аналітичної психотерапії АППУ, психотерапевт з платформи UA Mental Help

Для запису на інтерв'ю звертайтеся:


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Психологія, емоційний інтелектІншеСаморозвиток

Дивіться також усі тренінги в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, коледжі в Вінниці, курси в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.